Meteen naar de inhoud
Home » Sieraad Reparatie Atelier Rodewijk

Sieraad Reparatie Atelier Rodewijk

In ons atelier ontwerpen 3 goudsmeden uw sieraad naar wens: een set unieke trouw&verbintenis-ringen met gratis gravure, een lagensteen in gewenste kleur in uw zegelring, een dierbaar sieraad gemaakt van uw goud als herinnering wij voeren uw ontwerp uit. Passen, meten, opzet maken, de edelsteen kiezen die u in het ontwerp wilt- Iedere stap wordt overlegd en een prijsopgaaf vooraf is onze standaard!

Naast ontwerpen wordt er dagelijks gerepareerd: een gebroken kettinkje, een ring verkleinen/vergroten, een verloren steentje terugplaatsen, een ander slot aan uw collier, een parelarmband opnieuw knopen, een as-sieraad maken – de goudsmeden kunnen vrijwel ieder edelmetaal repareren, edelstenen cabouchon slijpen en vervangen, maar ook kapotte kandelaars, bestek en zilver repareren en baro-& hygrometers weer werkend maken.

Bijzondere handschrift- computer-& fotogravures plaatsen onze graveurs in uw signet/monogram en zegelring.

Hergebruik eigen goud of zilver; een sieraad maken van oud goud vergroot de emotionele waarde van uw sieraad. Omdat goud of zilver kopen kostbaar is en het duurzamer en goedkoper is om van uw eigen oude goud/zilver een ontwerp te realiseren heeft dit onze voorkeur: Van Oud goud Nieuw, noemen wij dat.

Slijpen of polijsten van uw dierbare edelsteen geeft weer glans aan uw gekoesterde sieraad en maakt dat u uw eigen edelsteen kunt behouden. Wij beschikken over apparatuur om uw edelstenen door te meten en op waarde en samenstelling te bekijken. Indien gewenst maken wij voor u een taxatierapport op. Daarnaast bieden wij u een grote Zetstenen collectie – voor ieder sieraad hebben wij de juiste en mooiste edelsteen in huis!

Rhodineren, vergulden of verzilveren kan bij ons ook- van ring tot babyschoentje.

Duurzaamheid: Alle onderhoud en reiniging voeren wij zo milieuvriendelijk mogelijk uit d.m.v. stoomreiniging of trilbad.

Alle afval en grondstoffen worden gerecycled door erkende bedrijven – zo verdwijnen er geen kostbare grondstoffen onnodig in het milieu.

Dit alles aangedreven door groene stroom en met een minimaal gebruik van water – dat is voor iedereen beter!