Meteen naar de inhoud
Home » Trouwringen Zeist

Trouwringen Zeist

Trouwringen & Relatieringen – persoonlijk maatwerk van Juwelier en Goudsmederij Rodewijk in Zeist

U wilt uw relatie bezegelen met uw unieke verlovings- partnerschap- of trouwringen. Een bijzonder moment vangen in het symbool van de eeuwig durende liefde – ronde ringen. Bij Juwelier Rodewijk kiest u uit volledig maatwerk: Happy People relatieringen.

-Een kant-en-klare ring, voor hem of voor haar uit onze eigen collectie of uit die van A:S – op maat gemaakt en gegraveerd in onze goudsmederij

-Een unieke ring uit de aanwezige collecties voor haar – eigentijds, klassiek, diamant,  gematcht met een eenvoudiger ring voor hem

Of 2 mooie gladde ringen in diverse modellen beschikbaar, met naar wens een diamantje of kleursteen –  voor zij die van eenvoudig houden.

Maar stoere zilveren ringen met lettertjes of handlijn gravures zijn er ook.

Maar emotionele waarde – met oud goud of zilver van uzelf of uw familie – waarmee met dit goud en de eventueel daarvoor beschikbare edelsteentjes, de ringen worden gemaakt: zo betaalt u alleen de maakkosten( v.a. Euro 200 per ring) en levert u zelf het materiaal aan voor uw ringen. Met de emotionele waarde die uw goud bijzonder maakt.

Materiaal trouwringen

De ringen maken wij van geelgoud, witgoud, roodgoud, platina of zilver. Vrijwel alle bewerkingen zijn mogelijk. Neemt u dus vooral een foto of ontwerp mee dat u zelf heeft getekend. Samen kijken wij wat mogelijk is. Een paar gladde ringen uit ons eigen atelier waarvoor u het goud aanleverde is er al vanaf Euro 400.

Een thema uit de ene ring kan omgezet worden naar het ontwerp voor de tweede ring, zo dat heel verschillende ringen toch 1 paar kunnen vormen!

De traditionele simpele geelgouden trouwring is in alle breedtes nog altijd populair, maar tegenwoordig is eigenlijk alles mogelijk zoals bijvoorbeeld bijzondere gravures, hand en vingerlijnen, edelstenen in allerlei vormen die geheel in de ring vallen, in een kastje meer op de ring staan of juist in de binnenzijde vallen. Combinatie van meerdere kleuren goud en bewerking zoals matteren, rhodineren (platina lagen op de ring zorgen voor een wittere hardere gloed) of  icen..

Soms wordt het geen ring. Dan kiest een van de partners voor een ring aan een collier, of een armband of hanger – ook daarin maken wij er dan samen met u een mooi en passend geheel van. Gewoon omdat sommige mensen nu eenmaal geen ring dragen.

Wat kost een trouwring?

Een trouwring kost bij ons zoveel als u er aan wilt besteden: onze occasion collectie biedt al een ring vanaf Euro 75. Een ring met meer diamantwerk is er vanaf Euro 350. Een bijzondere herenring is er ook vanaf Euro 450  en een set gladde ringen met eigen ingebracht oud goud is er dus vanaf Euro 400. Nieuw kost  zo’n set v.a. Euro 950.

Natuurlijk speelt de goudprijs een rol bij het maken en bestellen van ringen: kiest u voor ringen van nieuw besteld goud, dan speelt de koers van de goudprijs een rol in de aanschaf van het goud dat wij kopen om uw ringen van te maken. U overlegt hier duidelijk en vooraf met ons over zodat verrassingen uitblijven! Een prijsopgave, tussentijds passen, kleine wijzigingen aan het ontwerp aanbrengen, de maat veranderen en het gratis graveren van naam en datum –  wij doen het graag voor u! En natuurlijk kunt ook kiezen uit meerdere trouwring doosjes om de ringen veilig mee in naar huis te nemen voor uw grote dag.

Een afspraak maken?

U bent altijd welkom om binnen te stappen in onze winkel. Als u liever vooraf een afspraak maakt dan kunnen we echt even de tijd voor u inruimen en ongestoord de verschillende collecties aan u laten zien. U bereikt ons op 030-6914157 dinsdag t/m vrijdag/zaterdag van 10-17.30/17 uur. Stuurt u voor uw vragen en ontwerp gerust foto’ s op via ons emailadres juwelierrodewijkzeist@gmail.com.

Wij helpen u graag!