Meteen naar de inhoud
Home » Zegelringen Zeist

Zegelringen Zeist

Een zegelring – een krachtig, mooi en traditioneel geliefd sieraad. Familiering die van generatie op generatie overgaat met of zonder wapen, of een elegante Monogram in goud of zilver – dit soort ringen zijn voor iedereen! Al tweeduizend jaar dragen mensen een geheel goud of zilveren signetring met initialen of wapen erin. Later een ring met zegelsteen met deze gravures of een ring met sierlijk monogram. Zowel voor dames als heren zijn dit ingetogen juwelen. Achtkantige zegelstenen, stomphoek, enkel of dubbel bontjesring – er is veel mogelijk. In zilver kan er een verdonkerd en verdiept monogram worden aangebracht door onze graveur. Edelstenen in blauwe lagen in 5 tinten Groene steen met rood/gouden insluitsels, donkergroene heliotroop of diep zwart onyx danwel zachtrose of bruin carneool-er zijn veel kleuren beschikbaar. Door inleg van goud of onyx in de letters vervolmaakt u uw ontwerp.

Persoonlijk maatwerk

Dat leveren wij met liefde! Wij maken gebruik van zeer ervaren graveurs die per honderdste millimeter uw ontwerp graveren met een graveernaald – een ware kunst.

Familiewapen graveren

Heraldiek en genealogie geven aan hoe het wapen op een zegel eruit komt te zien. U kiest of u alleen het schild, helm met kleden of tekens en wrong weergeeft. U brengt zelf het ontwerp als lakzegel mee, danwel maken wij dit voor u vanaf een foto of tekening. Onze ringen zijn gekeurd door de Waarborg Nederland. Merken die wij voeren zijn Excellent Jewelry, Kasius, SGS, en naar wens zelfgemaakte ringen uit ons eigen atelier. Ook reparatie en renovatie van uw eigen zegelring is mogelijk natuurlijk!

Prijzen

Ringen zijn er in alle maten van € 450,- tot 1800,-.
Lakzegel & wapengravure € 500,-.
Het lakzegel krijgt u mee en is uw eigendom. 
Monogramgravure in steen € 300,-.
Signetgravure +/- € 300,-
Monogramgravure in goud of zilver vanaf € 25,- 

Een afspraak maken?

U bent altijd welkom zonder afspraak en kunt gewoon binnenstappen tijdens onze openingstijden. Mocht u toch liever vooraf een afspraak inplannen dan is dat natuurlijk mogelijk, dan kunnen we echt even de tijd voor u inruimen en ongestoord de collecties aan u laten zien. U bereikt ons op 030-6914157 dinsdag t/m vrijdag/zaterdag van 10-17.30/17 uur. Stuurt u voor uw vragen en ontwerp gerust foto’ s op via ons emailadres juwelierrodewijkzeist@gmail.com.

Wij helpen u graag!